Gratulálunk, jól döntött!

Sikeres jelentkezés!

Munkatársunk 24 órán belül fel fogja önt keresni (hétfő-péntek, 9-16 óra között).

450+ ügyfél

Már több, mint 450 lakossági napelemes rendszer kivitelezését bonyolítottuk le, amit saját cégünk és nem alvállalkozók valósítottak meg.

10 éves múlt

Már akkor napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoztunk, mikor még ritkaságnak számított az ilyen típusú beruházás.

Tőkeerős cég

Cégünk sziklaszilárd, stabil pénzügyi lábakon áll, így Ön is nyugodt lehet, hogy rendszere nem csak kivitelezésre kerül, de utána lesz kihez fordulnia segítségért.

Mit csinálunk másképp?

Miben különbözünk a legtöbb napelem kivitelező küzül a piacon és miért vagyunk mások? Mit szeretnek bennünk ügyfeleink és miért választottak minket?

Valós adatokból és pontos mérésekből dolgozunk

Nálunk a helyszini felméréseket nem egy értékesítő, hanem egy tapasztalt napelem kivitelező szakember végzi, így pontosan tudják mi az ami lehetséges és mi az ami nem.

Szakszerű telepítéseket végzünk

Anyavállalatunk a Napelempark Fenntartó Kft. által olyan minőségi és szakmai elvárásoknak kell megfelelni, ami biztonságos, tökéletesen üzemelő és stabil hozamú ami jó megtérülést eredményez.

Elérhetőek vagyunk az ügyfeleink számára

Mi nem tűnünk el azután, hogy telepítettük a napelemes rendszerét. Munkatársainkkat kérdéseivel, problémáival munkanapokon bármikor el tudja érni.

Hosszú távú garanciákat vállalunk

A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően 10 év garanciát vállalunk telepítéseinkre. Mindemellett az általunk preferált és beépített inverterek szakszervize is vagyunk ( Fronius ).

A Napenergiával elsősorban a Helyi Közösségek Szolgálatában

Lefedettség: Baranya, Csongrád-Csanád, Fejér, Pest, Somogy, Tolna, Zala, Budapest vármegye

Büszkén hirdetjük, hogy elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyékben állunk rendelkezésre, ahol nap, mint nap elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek 100%-os rendelkezésre állást és megbízható szolgáltatást nyújthassunk, de kiterjesztettük kivitelezéseinket a megkeresések végett más megyékre is.

(Baranya, Csongrád-Csanád, Fejér, Pest, Somogy, Tolna, Zala, Budapest)

Ha ebben a régióban kívánja megvalósítani napelemes rendszerét, akkor cégünk az egyik legjobb választás lehet az Ön számára.

Büszkék vagyunk minden általunk végzett munkára

Tekintse meg referenciáinkat